torsdag den 30. maj 2013

..nu med gæstedesigner og fif nr.34 ;)

 Operation Skriv Hjem har 3 års fødselsdag og i den forbindelse, kan man vinde Fifty's "lillebror", hvis man laver et kort efter Cecilie's fif nr.34.
Min 7 årige datter er helt vild med Fifty og nyder at besøge ham, når hun en sjælden gang er med ude til træf. Hun elsker at følge med i Fifty's eventyr på OSH bloggen, så da hun hørte, man kunne vinde Fifty's lillebror, var hun selvfølgelig fyr og flamme og helt med på, at det krævede, hun selv lavede et kort til soldaterne..
Så her kommer det - Olivia's kort til soldaterne, lavet efter fif nr.34:

..det skal lige siges, at jeg har stemplet og skåret/klippet elementerne til, men Olivia har selv valgt mønsterpapiret, klippet banner og limet tingene på. Mønsterpapiret er valgt ud fra, der skulle være grønt på - for det kan soldaterne jo godt lide ;) Teksten har hun også selv valgt mellem mine danske tekststempler, for - som hun sagde: "en kærlig hilsen er sødt at sende hjem". Og så er Cecilie's kort ellers blevet nærstuderet omhyggeligt, før elementerne blev limet på.
Hun er rigtig stolt af resultatet (og moderen ligeså), og håber Fifty bliver glad for kortet - hun har endda allerede sat OSH klistermærke bag på, så det er helt parat til at komme afsted ;)
Nu krydses der fingre her i huset, og hun har lovet, at hvis hun vinder, skal hun nok tage sig godt af mini-Fifty ..selvom hun er lidt bekymret for Fifty, og om det mon går an, at hans lillebror kommer væk fra ham..

Rigtig god torsdag til jer alle - nu det snart weekend :)

Ps. Lige en detalje mere, hun har tænkt over - strimlen med alfabetet på.. det var meget vigtigt, at bogstavet "F" kom med.. og hvorfor mon? Rigtigt gættet - "F" for Fifty ;)


OSH (the danish OWH) celebrating there third birthday, and having a competition, where you can win a sweet little camouflage teddy bear, if you make a card after Cecilie's tutorial no.34.
My 7 years old daughter would love to win the teddy bear, so she made a card with a little help from me. She chose the paper herself - there had to be green in it, because soldiers loves that ;) ..she has glued everything in place herself, after carefully been study the picture of Cecilie's card. So now we are keeping our fingers crossed :)
Have a nice day.


14 kommentarer:

 1. Hvor er det fint det kort din datter har lavet.
  Jeg krydser fingre for at hun vinder, jeg er ret sikker på hun vil passe godt på Fifty's lillebror!

  SvarSlet
 2. Hvor er hun dog sød :-) og hun må have moderens gener :-)

  SvarSlet
 3. Sikke et flot kort af Olivia, det kan hun i hvert fald være meget stolt over. Der er vist en lille spirende scrapper i hende ;o)

  SvarSlet
 4. Nårhhh...hvor er det sødt. Jeg krydser fingre for at hun vinder ;-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare sødt, og jeg håber da virkelig at hun vinder med så flot en indsats.
  Du nævner, at der allerede er sat et OSH klistermærke bagpå, hvad er det?? Sorry for at spørge dumt, men jeg er helt ny i det her, og det synes jeg ikke, jeg har set noget om nogen steder??

  SvarSlet
  Svar
  1. ..det helt ok, du spørger - og tak for din kommentar :)..bag på hvert kort, der bliver sendt ud til soldaterne, kommer der en lille mærkat med OSH's logo og blog-adresse. Det er noget Charlie sætter på alle kortene, men på et tidspunkt delte hun ark ud til dem, der ville have, så hun kan spare lidt tid.

   Slet
 6. Du kan hilse din datter og sige, at jeg synes, det er et rigtig, rigtig flot kort. Jeg har haft sådan et besvær med at lave mine kort efter det fif, så hun er bare dygtig er hun.
  Og så må mor da vist sørge for at Olivia laver nogle flere kort til OSH. Godt du sørger for næste generation af scrappere.
  Jeg håber så meget for din datter at hun bliver den heldige vinder af miniFifty. For det lyder som om han kommer til et godt hjem - og det er jo vigtigt.
  Gad vide om Charlie kan overføre mit lod til din datter - det håber jeg.
  Så hvis du ser dette, Charlie: Så har vi en aftale om det.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Annette - jeg skal hilse fra Olivia og sige, at hun syntes alle dine kort er flotte. Og en stor tak for dit lod - hvis Charlie ser det altså ;)

   Slet
 7. Hvor er du super dygtig Olivia. Er sikker på OSH bliver rigtig glad for dit flotte kort. Og jeg håber at du vinder.Er sikker på Fifty klarer den, når han ved at lillebror skal bo hos dig.
  Jeg krydser alle fingre for at du vinder, og snart er du nok ligeså dygtig som mor.

  SvarSlet
 8. Rigtig flot kort som din datter har fået lavet.

  SvarSlet
 9. Nej hvor er Olivia et dygtig kort mager er det ikke dejligt at vi kan dele vores hobby med vores børne. Hun ønskes held og lykke med konkurrence til at vinder en "25". Mvh Vikki

  SvarSlet
 10. Hvor er hun dygtig. Hun har en god læremester.

  SvarSlet
 11. Tillykke til både dig og især Olivia. Jeg er sikker på, at miniFifty får det godt hos Olivia.
  Og du var jo også heldig.......og jeg var også. Skøn dag at stå op til !!

  SvarSlet

..så hyggeligt, du har lyst til at skrive en kommentar - tak skal du have.. :)

..so nice of you, that you feel like writing a comment - thanks.. :)