mandag den 19. december 2011

Sig navnet..

Okay - det kan godt være, at der er nogen derude, der er blevet glædeligt overrasket over, at en "blog-nægter" som jeg har skiftet side - men jeg må bestemt indrømme, at det sørme også gælder den anden vej. Jeg blev da temmelig overrasket over alle de søde kommentarer, jeg har fået - 1000 tak for dem!

Jeg har jo altid fået at vide, at det er nemt at oprette en blog - og det er det faktisk også.. bortset fra, jeg gik i stå ved punkt nr.2.. Navngiv din blog! For den skal da hedde noget sej og fængende.. noget, der fortæller lidt om een.. som et indianernavn fra bøger og film.. "Danser med Ulve" eller "Crazy Horse" - så er man da ikke i tvivl.
Men alle de åbenlyse danske navne jeg havde tænkt på, var allerede taget. Og da jeg nu sad til scrapaften med 2 veninder -ja, så blev de da også spurgt til råds.. men nej - alt var i brug. Snakken gik om løst og fast og ind imellem blev et navn prøvet af, dog uden held. Selv de knapt så åbenlyse navne var taget.. og de fjollede - taget!.. så slog vi større brød op - navnet skulle da være internationalt - taget! Som det nu kan ske i godt selskab, gik der lidt fnis i den, så vi begyndte at søge på - skal vi sige - navne, som hvis man absolut vil, kunne misforstås, hvis man var singel og søgte selskab - foruroligende nok, var de også taget.. Så sige den ene af mine scrap-veninder: "du skal ikke tænke så meget over det.. don´t think - just do it" - den var så også taget.. men der var alligevel noget, der faldt på plads for mig, for faktisk beskriver det nok mig meget godt - jeg tænker nemlig meget over tingene, og nogen gang også lidt for meget. Og når jeg sidder med mit scrap, kan jeg nogen gange flytte rundt på tingene utallige gange, før de bliver limet fast - for tænk nu, hvis det så bedre ud med blomsten i det andet hjørne? Oftest lander det alligevel første sted, jeg prøvede af. Det giver et helt andet flow at slå hjernen lidt fra, og bare se hvad der sker. Så det øver jeg mig på, og er blevet bedre til det.. don´t think - be creative.. og jeg er rigtig glad for det - mit nye "indianernavn" ;-)

I skal da heller ikke snydes for et kort. Det bliver igen et julekort fra julekortkurset - og jer som har fulgt kurset, har set det før, men det er der ikke noget at gøre ved..


..igen kvistkarton som base. Den skælmske Tim Holtz julemand er fra sættet "Letter to Santa" - han er embosset i guld. Snefnug og sværte i kanten. Nodepapir, bånd og pynt - igen, nemt og enkelt, som julekort godt må være, hvis tiden er knap..

9 kommentarer:

 1. ... og det er et sejt indianer navn Tina! Det er fint lille hjørne du har fået og til stadigheed indretter :)

  SvarSlet
 2. Rigtig fint navn til din blog.
  Smukt kort.

  SvarSlet
 3. Sjov måde at finde et blognavn på - godt du er glad for resultatet.
  Flot julekort.

  SvarSlet
 4. Cool navn, cool blog - varmt og lækkert kort :)

  SvarSlet
 5. Fedt navn : ) og historien hvordan du fandt frem til navnet er rigtig god : )

  SvarSlet
 6. Sjov historie om hvordan din blog fik sit navn :-)
  Jeg fulgte dig på kurset, men siger gerne igen at det er et rigtig flot kort du har fået lavet :)

  SvarSlet
 7. skønt navn til din side det må du da beholde. og super flot kort

  SvarSlet
 8. Det er et super godt navn!
  Flot kort igen ; )

  SvarSlet
 9. Det er da et rigtig godt navn du har fundet.
  Og med henblik på en international karierre i blogverdenen er det da perfekt.....haha. Man ved jo aldrig.

  Flot kort fra CP kurset, som fint tåler gensyn. Jeg lagde også mine kort ud begge steder.
  God dag til dig - og hvor er det godt du kom i gang med den blog.

  SvarSlet

..så hyggeligt, du har lyst til at skrive en kommentar - tak skal du have.. :)

..so nice of you, that you feel like writing a comment - thanks.. :)